به گزارش روابط عمومی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ؛ پیرو آیین نامه شرایط عمومی و اختصاصی متقاضیان تأسیس باشگاه های کوهنوردی و صعودهای ورزشی ، مصوب کمیسیون ماده ‌۵ وزارت ورزش و جوانان در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ، مجوز فعالیت کلیه گروههای کوهنوردی کشور لغو شد .

 

بنابراین از ۱۴ شهریور ماه ۱۳۹۵ دیگر ماهیتی به نام گروه های کوهنوردی در سطح کشور نداریم و نخواهیم داشت و متقاضیان فعالیت در این رشته لازم است هر چه سریعتر نسبت به تاسیس باشگاه های کوهنوردی و صعودهای ورزشی در رشته های مرتبط مطابق با آیین نامه اقدام نمایند .

 

 

 

۱   باشگاه های کوهپیمایی و کوهنوردی

۲   باشگاه های غارنوردی

۳   باشگاه های دره نوردی

۴   باشگاه های یخ نوردی و درای تولینگ

۵   باشگاه های کوهنوردی با اسکی

۶   باشگاه های صعودهای ورزشی ( سنگ نوردی داخل سالن )

 

 

 

خطری که مسئولین گروهها را تهدید می کرد عدم حمایت حقوقی از آنها در صورت بروز حادثه بوده است که با توجه به تاسیس باشگاه های کوهنوردی کلیه این باشگاه ها از حمایت های قانونی برخوردار خواهند شد .

 

لذا به مسئولین گروه های کوهنوردی کشور و علاقه مندان به این ورزش توصیه می شود به کلیه اعضای گروه و تیم خود رسما اعلام نمایند که از این پس  در قالب گروه های کوهنوردی فعالیت نمی کنند .

 

همچنین به جهت افزایش توان فنی کوهنوردی کشور و سازماندهی و برگزاری مسابقات لیگ و بین باشگاهی این تصمیم با نظر کارشناسان فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی در کمیسیون ماده ۵ وزارت ورزش و جوانان مصوب گردیده است .

 

شنیده ها از آن حاکی است  که در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ مجوز ۸۵ هزار گروه کوهنوردی در سطح کشور به جهت پیشرفت دانش کوهنوردی لغو گردیده اند .

 

 

 

کد خبر : ۹۵۲۶۲۲۶۲

منبع : روابط عمومی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی

 

 

 

 آدرس لینک خبر در تلگرام :

 https://telegram.me/radiokuhnavard/696

تعداد بازدید کنندگان خبر در تلگرام : ۶۹۹۲ نفر